Hvordan bliver man udødelig?

“Udødelig” lyder overnaturligt. Alligevel stræber mennesket efter at blive udødeligt, eller hvertfald, at blive udødeliggjort. Som det eneste væsen på jorden. Hvorfor gør vi det? Er det muligt at leve evigt? 

Spørgsmålet vil blive besvaret her.

Udødelig betyder, at du aldrig skal dø. Det korte svar er, at du allerede er udødelig.

  • Din krop vil forsvinde, når den dør
  • Din hjerne og dine tanker/følelser vil forsvinde, når din krop dør
  • Men din ånd, den du i virkeligheden er (som du ikke kan se), lever for evigt

Det gælder alle mennesker.

Når du dør sker der det, at kun din ånd lever videre – dit rigtige jeg. Det er også dét, som nogen kalder “sjælen”.

Men hvor går sjælen hen?

Hvordan bliver man udødelig?

Du er allerede udødelig. Spørgsmålet er, hvor din sjæl lever videre, når din krop dør.

Svaret er, at mennesket blev skabt i Guds billede, også til at være udødeligt. Men da vi valgte ikke at adlyde Gud i paradisets have, kom synden ind i verden. Med synden kom også døden, og alle menneskets fejl og mangler. Al sygdom, had, vold, misundelse og andet ondt kommer fra denne ene beslutning. Al denne elendighed kom ind i verden gennem et menneskes gerning. Med andre ord Adam og Evas ulydighed.

Men den gode nyhed er, at det ved et andet menneskes gerning blevet gjort muligt, at alle mennesker kan finde tilbage til Gud. Det skete gennem Jesus Kristus. Gud elskede verden så meget, at han gav sin eneste søn, som døde på et kors for os, for at tage vores straf, så Gud kan erklære os skyldfri. Det er hvad det vil sige at komme ind i Guds rige, eller Paradis; at vi er erklæret skyldfri. Det gør vi ved troen på, at Jesus var hans søn, døde for os, og genopstod, så vi kan få et evigt liv med ham.

Med andre ord, når vi tror på Jesus, lever vi evigt videre i Himmelen med Gud. Gør vi ikke, har vi efter eget valg valgt ikke at blive en del af Hans fællesskab. Fraværet af Gud kaldes i Biblen for “helvede”.

Gode links

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.