Danmarks enkleste guide til alt, hvad du kan blive

Dig selv

Hvordan bliver man Jehovas Vidne?

Danmark Klitter

Jehovas Vidner er en religion med mange tilhængere både i Danmark og på verdensplan. Du kender dem formentlig fra uanmeldte besøg, hvor de ringer på din dør. Men hvis du har spurgt dig selv, hvordan man egentlig bliver Jehovas Vidne, så er du nok ikke alene. Her kan du læse mere om, hvordan det foregår, og hvad et Jehovas Vidne egentlig er.

Et Jehovas Vidne er:

  • Et medlem af den religiøse organisation Jehovas Vidner
Danmark Fyrtårn Vagttårn

Jehovas Vidner har en udgivelse ved navn “Vagttårnet”, der fortæller deres egen version af sandheden omkring Gud, Jesus og veigheden. Det er een af måderne man kan vide, at Jehovas Vidner ikke er kristne – de har ligesom mormonerne lavet deres egne skrifter man skal følge udover Biblen – noget Biblen selv siger, at man ikke må.

Hvordan bliver jeg medlem af Jehovas Vidner?

Måden at blive Jehovas Vidne på er, at man bliver tilbudt medlemsskab efter at have været til et møde eller bibelkursus med Jehovas Vidner (de er ikke kristne), og kontakter en person for at blive meldt ind. Så bliver man meldt ind i organisationen og en del af fællesskabet. De siger selv, at man skal tro på Gud, kende biblen og døbes for at kunne være med.

Det kan ikke anbefales. JV er en kult, der leder folk væk fra den sande Gud – den eneste, der kan frelse os fra fortabelse. Vi skal lytte til og tro på Jesus, ikke Jehovas Vidner.

Er Jehovas Vidner kristne?

Nej, Jehovas Vidner er ikke kristne. Jehovas Vidner er en kult, der har fordrejet sand kristendom på en række vigtige punkter, der gør, at man ikke kan kalde det kristendom længere:

  • De har deres egen udgave af Biblen (det siger Biblen selv, at man ikke må). Det er fordi der står ting i den rigtige Bibel, JV ikke kan lide.
  • JV anerkender ikke, at Jesus var Gud selv. Det siger Biblen ellers.
  • JV har andre blasfemiske doktriner som at Jesus blev skabt af en ærkeengel, og at Helligånden ikke er en person.
  • “Du skal kende dem på deres frugter“, siger Jesus. Frugterne af JH er ikke kærlighed, men isolation og fjendskab. Derfor er JH ikke kristne. De lærer blandt andet deres medlemmer hvordan man håndterer isolation, afvisning og meget andet. Det gør kristendom ikke. Kristendom lærer dig at elske.
  • De har deres egne publikation “Vagttårnet“, som de også ser som sandheden sammen med Biblen.
  • Du må ikke selv læse i biblen, men skal bruge en “ældre” for at forstå den. Det er een af måderne de lærer deres medlemmer deres egen lære. De lærer at stille spørgsmål gennem disse “ældre” og har dermed kontrol over, hvad medlemmer tror.
Disse er nogen af måderne man ved på, at Jehovas Vidner ikke er kristne.

Hvis ikke Jehovas Vidner er kristne, hvad er en kristen så?

Den vigtigste kilde hvis du vil vide mere om dette emne er Biblen. Det er den eneste nøjagtige kilde, der fortæller om hvad det vil sige at være kristen, hvem Jesus er, og hvordan livet, døden og alt mellem himmel og jord hænger sammen. Du skal ikke gå til Jehovas Vidner. Du skal gå direkte til Biblen, og bede direkte til Gud selv om at åbenbare sig for dig.

Gud velsigne dig.

Mere du kan blive

Skriv din kommentar