Hvordan bliver man clairvoyant?

Kunne du tænke dig at fortælle andre om deres fremtid? Så har du måske lyst til at blive clairvoyant. Selv om det ikke anbefales.

Her kan du læse lidt mere om hvordan man bliver clairvoyant, og hvad det egentlig indebærer.

Hvad er en clairvoyant?

  • Clairvoyant betyder klarsynet.
  • Med andre ord er din profession at se ting klart, typisk i forbindelse med andre mennesker.
  • I dette ligger en overnaturlig evne til at kunne forstå fortiden, nutiden eller fremtiden udfra den spirituelle verden.
  • Det er en overnaturlig, spirituel disciplin, som kan være ganske farlig både at uddanne sig i og blive behandlet af.

Nogen synes måske det kan lyde som spændende at blive clairvoyant. Hvis man ikke lige ved, hvad man begiver sig ud i.

Hvordan bliver man clairvoyant?

At være clairvoyant kan læres med en række ikke så gode “værktøjer”, mens nogen mennesker har evnen fra starten. Det vil du vide hvis du har, og om du har evnen til at forstå fortid, nutid eller fremtid på en særlig måde.

Problemet er, at clairvoyance leder folk væk fra sandheden. Som clairvoyant benytter man sig af spirituelle kræfter, som ikke er fra Gud. Klarsynethed kommer derfor med en pris, der betyder, at du leder folk væk fra dét, som er godt og sandt.

Det er muligt at få et overnaturligt klarsyn, og bruge det i det godes tjeneste.  Men så er du ikke clairvoyant, men bruger såkaldt profetiske evner, visdomsord og kundskabsord. Dette er overnaturlige egenskaber som nogen kristne oplever at få som gaver, når de arbejder for at fremme Guds rige, og lede dem til Jesus.

Biblen fortæller om disse profetiske gaver, men siger også, at vi skal holde os væk fra heksekunst, clairvoyance og andre spirituelle aktiviteter, der ikke har Jesus som udgangspunktet.

Har du interesse i emnet klarsyn og clairvoyance, bør du kanalisere din energi i den kristne retning og arbejde med dine åndelige gaver til Guds ære.

Gode links

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *