Hvordan bliver man satanist?

Har du hørt om satanister? Er det noget, du har overvejet at blive, eller er du bare interesseret i at lære, hvordan det foregår?

Så kan du her læse mere om, hvad en satanist er og hvorfor det frarådes.

satan
At være satanist er en meget forkert beslutning, du kan tage i dit liv. Det betyder, at du følger Satan og hans dæmoner, og gør hvad de befaler dig at gøre.

Dit livs værste beslutning

At vælge at følge Satan er en af de værste beslutninger, du kan tage. Det er der mange grunde til.

  • Der er ikke noget godt i Satan
  • Der er ondskab i Satan: Det er ham som ødelægger, stjæler og slår ihjel. Du tænker måske, at du kommer til at få gode ting, hvis du slutter dig til ham. Men nej – det kommer også til at gå udover dig.
  • Han er løgnens fader: “Jamen – jeg har hørt om Gud, at” … siger du måske. Du skal bare vide, at Satan er en løgner. Han er løgnens fader.
  • Der er ikke noget originalt i Satan. Alt hvad han gør er en kopi af hvad Gud gør, med omvendt eller fordrejet fortegn.
  • Satan er en født taber: På et tidspunkt kommer Jesus tilbage og gør regnskabet op. Det betyder at Satan og alle hans følgere vil tabe – og komme i Helvede.

Hvordan hænger det sammen?

Biblen fortæller, at Adam og Eva blev snydt af Satan i paradisets have til at forråde Gud. For at synden ikke skulle leve evigt smed Gud os ud, men han gav i kærlighed til dig sin søn, så du har en vej tilbage og en måde, hvorpå du kan blive forsonet med Gud.

Dit livs bedste beslutning

Det er til gengæld 100% garanteret, at du med tro på Jesus finder sandhed, lykke, fred og evigt liv. Jesus elsker dig så meget, at han døde for dig. Og du er dyrebar for ham. Bed til ham, og han vil med garanti vise sig i dit liv. For han elsker dig ubetinget, uden forbehold, og ønsker fællesskab med dig.

Hvis jeg vil vide mere, hvad så?

Den vigtigste kilde hvis du vil vide mere om dette emne er Biblen. Det er den eneste nøjagtige kilde, der fortæller om hvad det vil sige at være kristen, hvem Jesus er, og hvordan livet, døden og alt mellem himmel og jord hænger sammen. Biblen er skrevet af mennesker, men inspireret af Gud. Det er et nøjagtigt, autentisk, historisk dokument – og samtidigt Guds eget ord til dig.

Gud velsigne dig.

Gode links

Mere du kan blive

Mangler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *