Hvordan bliver man god til Fortnite? 7 tips

Læs hvordan du bliver knivskarp til Fortnite og slår alle dine venner.

Er du en fan af gaming og computerspil? Er du een af dem, der bruger tid på at spille Fortnite? Så har du nok spurgte dig selv hvordan man bliver bedre til det.

Her kan du læse mere om, hvordan man bliver bedre i spillet, og vokser i sine skills.

Fortnite gaming
Fortnite er et af tidens mest populære online spil. Her kan du læse hvordan man bliver bedre til det.

7 tips til at blive bedre til Fortnite

At være god til Fortnite er ikke noget, men bliver med det samme. Alligevel kan man hurtigt øge sine skills. Her er 7 gode tips, du kan benytte dig af.

  1. Kæmp og træn: Kast dig ud i spillet med det samme og vær ikke ked af om du mister en masse liv.
  2. Vælg dit startsted med omhu: Landingen er vigtig for din succes i Fortnite. Sørg for at vælge et sted, hvor du ikke bliver angrebet med det samme.
  3. Husk at bygge, og byg meget: Sørg for at bygge vægge, gulve og trapper, så du har beskyttelse fra andre.  Du kan også få værktøjer som turbo til at bygge hurtigere.
  4. Sæt macroer på dit keyboard: Bind handlinger som du ofte bruger til knapper, som du hurtigt kan trykke på. Det kan fx. være at sætte byggeknappen, så det er hurtigere for dig.
  5. Lær kortet at kende: Det er en rigtig god idé at bruge kortet og sætte sig ind i det. Det betyder, at du underbevidst nemmere bevæger dig de rigtige steder hen
  6. Bevæg dig ordentligt: Sørg for at dukke dig, løbe hurtigt og bevæge dig med omtankte. Det er en god idé at øve sig i bevægelserne inden du kommer i kamp. Det kan f.eks. være, at du prøver at gøre den samme bevøgelse 20 gange i træk, så den bare sidder i fingrene.
  7. Brug hovedtelefoner: De giver lyder der gør dig i stand til at reagere bedre, og f.eks. høre, når du er tæt på en skattekiste.

Gode links

Andre ting, du kan blive

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *