Hvordan bliver man millionær?

Det er nok de færreste, der ikke har haft drømmen om at blive millionær. Men det er faktisk muligt – med omtanke, god vilje og en plan, du lever efter. Her kan du læse, hvordan du bliver millionær. Det er ikke så svært, som man skulle tro.

For at svare på, hvordan man bliver millionær, skal vi lige slå fast, hvad en millionær egentlig er.

  • Nogen siger, at man skal tjene en million om året for at være millionær
  • Andre siger, at man skal have en samlet formue på et vist antal millioner, omkring 3

Min definition på at være million er anderledes: Du skal have en million, som du kan bruge, uden at det går ud over hus eller pension.

Hvad er en millionær?

Bolig tæller ikke: Hvis du har et hus, der er 6 millioner kroner værd, som du skylder 2 millioner kroner på, er du ikke millionær. Du har en god friværdi, men du skal sælge dit hus for at få pengene. Og hvad vil du så – bo på en campingplads? Selv om din bolig stiger en million i værdi på et år, er du ikke millionær.

Pension tæller ikke: På samme måde med din opsparing. Hvis du har opsparet 1,5 millioner i diverse pensionsdepoter, er du så ikke millionær? Nej, for du kan ikke bare hæve disse penge. Hvis du gjorde, satte du din alderdoms økonomiske tryghed på spil. Det gælder selvfølgelig heller ikke, hvis du har aktier for 1 million, men dette egentlig er din pensionsopsparing.

Du skal istedet være i stand til at stille 1 million kroner meget hurtigt, som ikke kommer fra hus eller pension.

Kunne du skaffe en million i kontanter relativt hurtigt? Så er du millionær.

Som du nok kan regne ud, så er du altså heller ikke millionær hvis du låner pengene i banken.

En millionær er en person, der umiddelbart ville kunne bruge en million kroner på at føre en drøm eller en god idé ud i livet.

Hvordan bliver man millionær?

Det store spørgsmål er så: Hvordan kommer jeg i en situation, hvor jeg har en million i overskud, jeg vil kunne bruge frit? Der er to måder

  • Man sparer op
  • Man øger sin indtjening

For at læse mere, se Hvordan bliver jeg rig?

Gode links

Mere du kan blive

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *