Hvordan bliver man tynd hurtigt? 3 metoder

Hvis du har en ønske om at blive tyndere er du ikke alene. Det er et mål for de fleste at tabe nogen kilo, eller at få en mere slank og sund figur.

 I denne artikel kan du læse en række forskellige måder, du kan blive tyndere på, og hvordan du opnår en mere slank figur.

vægttab
Mennesker er skabt med forskellig højde og drøjde. Højden er svær at lave om på, men tykkelsen er det lidt nemmere at gøre noget ved. Der er dog stadig nogen ting ved din figur, du ikke kan lave om på. Nogen mennesker har en tættere bygning, mens andre er mere naturligt slanke.

Måder at blive tyndere på

Grundlæggende kan du gøre tre ting: Snyde, bevæge dig mindre eller spise bedre.

  • 1) Se tyndere ud: Du kan gøre meget for at se tyndere ud, end du er – eller komme til at se tykkere ud, end du er. Din påklædning vil påvirke, hvordan andre mennesker ser dig.
  • 2) Spis bedre: Den bedste måde at blive tyndere på er at ændre din kost. For du kan lave nok så meget motion, hvis du ikke spiser sundt. Derfor skal du starte med det, du spiser
  • 3) Dyrk mere motion: Hvis du bevæger dig mere, vil du også tabe dig. Derfor er det en oplagt måde at blive tyndere på.
  • Medicinering for at blive tyndere anbefales ikke.

I det følgende vil disse tre metoder bliver forklaret.

1. Se tyndere ud

Den første måde at blive tyndere på er at ændre, hvordan du ser ud i andres øjne. Det gør dig ikke tyndere – men giver indtrykket af, at du er tyndere, end du er.

Du kan f.eks. bruge lodrette striber i dit tøj, klæde dig med mere tætsiddende tøj, eller bruge hæle, der hæver dig op (meget effektivt). Det vil altsammen få dig til at se tyndere ud.

Du kan også med din hårstil hjælpe til med, at du kommer til at se slankere ud. Tal med din frisør om dette.

2. Spis bedre

Din kost er den allerbedste måde at blive tyndere på.

En sund kost er vigtigere end motion, for du kan løbe en hel kilometer på meget lidt usundt mad. Derfor skal du lave din kost om, før du begynder at dyrke motion. Der findes tusindvis af forskellige metoder til at spise bedre, slanke sig på, diæter og metoder. Dem vil vi ikke gå ind på her – blot opfordre dig til to ting:

  1. spise mindre, og
  2. det du spiser, skal være sundere.

Det handler altsammen om, hvor mange kalorier, du indtager, i forhold til, hvor mange du forbrænder. Uden at spise mindre og mere sundt kan du ikke blive tyndere.

3. Dyrk motion

Når du er begyndt at spise sundere, er motion måden at blive tyndere på. Det er fordi at aktiviteten er med til at forbrænde fedtet, som holder dig fra at være. Der er tusindvis af forskellige måder at tabe sig på gennem motion, som vi ikke vil komme ind på her. Men det vigtigste er, at du rører dig. Du kan gå, løbe, cykle, lave sport, eller gå til fitness.

Der er forskellige sportsgrene, der egner sig bedre til at blive tynd end andre. Du skal f.eks. vælge at løbe og ikke dyrke vægtløftning. Det er generelt bedst at lave de typer motion, der kræver høj puls (cardio).

Men det vigtigste er, at du bruger din krop, og ikke sidder stille. Du skal derfor ikke begynde på en sport nødvendigvis. Start med at cykle istedet for at tage bussen, eller gå istedet for at cykle.

Bliv tynd – sådan gør du

Der er ingen nem måde. Du skal spise sundere, og røre dig mere. Det er den korte historie. Held og lykke.

Mere du kan blive

One comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *